Virustider

Det er ikke nemt i vores familie med disse virus tider. Alle er presset; presset på overskud, mangel på rutiner, mangel på menneskelig kontakt.
Alligevel føler vi os priviligerede, da vi er 6 personer sammen og ikke kun 2 eller, værre endnu én.

Ungerne har hinanden og os. Vi bruger tiden sammen på skole-i-hjemmet, gåture, madlavning, hygge om hinanden.

Michelle og jeg vælger at tage en times tid ud med en øl til vandet, se på andet end husets vægge eller havens hække (eller mangel på samme), til stranden, se på vand, drikke en øl, nyde hinanden eller stilheden, eller mågen. Det er dejligt med lidt tid sammen.

Vi glæder os til at starte på arbejde og i skole igen. Ungernes fritidsaktiviteter sluttede i alle opvisninger og de afsluttende ting, så alt, hvad de har trænet op til hele sæsonen, kan vi kun gætte os til og må håbe på at de vil noget nyt i næste sæson.

Med disse ord vil jeg bare sige hold dig rask.

Skriv et svar