Google & Cloudflare – Gratis

Ja, gratis tænker du, men det håber jeg at det i længden bliver. Det er i hvert fald meningen. Det ser ud til at Google Cloud kan bruges som gratis hosting af WordPress sites, hvis man følger nogle få retningslinier og ikke har alt for meget trafik på sin side, hvor meget ved jeg ikke endnu, men det finder jeg nok ud af om et års tid.
Jeg benyttede mig af en guide på Youtube, som jeg fandt og håber på at den holder. Du kan selv se den her.

Dog viser guiden at man kan bruge Google DNS til at styre trafikken til sit website, men hvis man ikke ønsker det, kan man benytte si af hvilken som helst DNS, i mit tilfælde CloudFlare, hvor jeg også Cacher siden igennem, for at fjerne load fra Google Cloud VM.

Jeg håber at dette virker.

Flere guide brugt i denne opsætning
CloudFlare SSL til HTTPS på Google Cloud Compute Engine

Skriv et svar