krsgrd.dk

Idefabrikkens showcase

  1. 1. Velkommen til krsgrd.dk
    1. 1.1. Velkommen til Hexo
    2. 1.2. Farvel til WordPress

Velkommen til krsgrd.dk

Det er på tide at skifte. Skifte væk fra det store, tunge, usikre WordPress. Efter at have brugt det i rigtig mange år og været fortaler for det, som blog platform og endda som platform for hjemmesider, har jeg nu valgt at vinke farvel til WordPress og prøver kræfter med noget nyt.

Velkommen til Hexo

Hexo er en statisk webside generator. Et lille stykke software skrevet i Node, som hjælper med at lave sider som denne. Når man skal skrive en ny blog post som denne, eller tilføje en side til bloggen, så laver man en fil, generer nye sider og sender det hele afsted til GitHub, hvor sitet hostes fra. Det lyder meget besværligt, men virker nemmere end jeg troede til at starte med. En kommando klarer det hele.

Farvel til WordPress

Jeg har valgt IKKE at flytte alt det gamle indhold med over. Dvs. at jeg starter forfra med nyt indhold, eller næsten nyt. Der er 2 posts som kommer herover hurtigtst muligt, det er chokoladekage aka Kvajekage samt Lille Peter Edderkop sangen. Det er nok mest fordi det er de 2 mest sete sider på det gamle xodeus.dk og krsgrd.dk

Denne artikel er senest opdateret dage siden, derfor kan informationerne beskrevet i denne artikel være ændret.