Beermoney

Du er kommet til denne side, fordi du har tænkt på måske at tjene en ekstra skilling, måske en øl til den næste bytur, eller et ophold til kæresten om et par måneder. Dette er ikke umuligt, og det koster dig, som udgangspunkt, ikke en krone.

For at være med og trække pengene ud kræver disse metoder at du er mindst 18 år gammel (du må gerne starte før), og så skal du kunne valideres (KYC “Know Your Costumer”) på hver af siderne med selfie, pas/kørekort og evt en el-/telefonregning.

Den nemme €25 her og nu. Det er også herigennem at du nemmest får dine penge ud fra alle de andre sites.

Den næsten lige så nemme. Jeg sender dig ml 100 DKK til 200 DKK når du har taget din konto i brug og brugt dit kort; enten virtuelt (hurtigst), eller med det fysiske (så skal du vente til du får det).

Den mindre nemme, men med et konstant cash-flow. $10 at handle for hver 3-10 dag (alt efter bitcoins kurs) Du beholder din profit, og lider aldrig mere tab end, hvad du har. Så her kan der potentielt laves mange penge.

Den ukendte – ingen kender værdien endnu. Så den er lidt af en joker, men koster dig ikke andet end 10 sekunder hver 24 timer.

Den meget ukendte – ligesom før, ingen kender værdien endnu. Lidt af en joker, kræver 3 sekunder af dig hver 8. time.